top of page

Hi! Holly, hier! Het gezicht achter Wander&Dream Photography

Hey! Ontzettend leuk dat je hier bent. Ik ben Holly Klein Oonk, het gezicht achter de camera van Wander&Dream Photography. Naast mijn werk als jacht- en outdoor fotograaf, fotografeer ik ontzettend graag bruiloften, familie's, nieuwe gezinnen en maak ik graag portretten.


Ik zie mijzelf als als documentaire portretfotograaf. Wat dat inhoudt? Ik werk documentaire, dus alles wat ik doe is zoals het gebeurd. Niks is geregisseerd of in scene gezet, maar precies zoals het moment was. Portret fotograaf omdat ik portretten maken van de mensen die ik fotografeer. Omgevingsportretten, close up portretten en gewone portretten.
Binnenkort meer!10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Eén jaar geleden...

Februari 2023 werd ik geopereerd, een routine klus. Iets waar ik al jaren last van heb en de chirurg wilde graag een andere aanpak. De operatie is zeer goed verlopen, daar had de chirurg gelijk in. He

Comments


bottom of page