top of page
Personal Branding Fotoshoot Holly Klein Oonk - Business Fotoshoot Harderwijk - Romy Dermou

Documentaire & esthetisch portret fotograaf

Mijn liefde voor fotografie begon in Afrika tijdens een van mijn rondreizen daar. Terug in Nederland kon ik de fotografie (en Afrika) niet los laten. Al snel ben ik begonnen met de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie. Deze heb ik in januari 2022 afgerond. 

In de afgelopen jaren kreeg ik steeds vaker de vraag of ik ook portretten van anderen, bruiloften en baby's wilde vastleggen. Dat wil ik zeker! Alle portretten, gezinnen, families, bruiloften en andere portretten vind je hier

Ik fotografeer nog meer; voor ondernemers, bedrijven, zzp'ers, tijdschriften en ik fotografeer documentaires en Moeder Natuur.

Deze vind je hier: www.hollykleinoonk.com 

Zie je als (startend) fotograaf of als creatieve ondernemer door de bomen het bos niet meer? Waar begin je, hoe ga je verder en hoe vind je antwoord op jouw vragen?  Lees dan verder! 

 

De afgelopen jaren heb ik verschillende vormen van coaching gehad. Ook van verschillende soorten coaches, fotograferen, ondernemers, etc.). Hierdoor ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van coaching en begeleiding. 

_HKO6109_zwarte_woud_Duitsland_Holly_Klein_Oonk_jacht_outdoor_fotograaf.jpg

get to know me

FRANCINEBOERPHOTOGRAPHY-HOLLY+HEICO-082.JPG
_HKO5996_zwarte_woud_Duitsland_Holly_Klein_Oonk_jacht_outdoor_fotograaf.jpg
_HKO6240_zwarte_woud_Duitsland_Holly_Klein_Oonk_jacht_outdoor_fotograaf.jpg

mijn 'behind the scene's'

bottom of page