top of page
Personal Branding Fotoshoot Holly Klein Oonk - Business Fotoshoot Harderwijk - Romy Dermou

Documentaire & esthetisch portret fotograaf

get to know me

Mijn liefde voor fotografie begon in Afrika tijdens een van mijn rondreizen daar. Terug in Nederland kon ik de fotografie (en Afrika) niet los laten. Al snel ben ik begonnen met de opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie. Deze heb ik in januari 2022 afgerond. 

In de afgelopen jaren kreeg ik steeds vaker de vraag of ik ook portretten van anderen, bruiloften en baby's wilde vastleggen. Dat wil ik zeker! Alle portretten, gezinnen, families, bruiloften en andere portretten vind je hier

Ik fotografeer nog meer; voor ondernemers, bedrijven, zzp'ers, tijdschriften en ik fotografeer documentaires en Moeder Natuur.

Deze vind je hier: www.hollykleinoonk.com 

Zie je als (startend) fotograaf of als creatieve ondernemer door de bomen het bos niet meer? Waar begin je, hoe ga je verder en hoe vind je antwoord op jouw vragen?  Lees dan verder! 

 

De afgelopen jaren heb ik verschillende vormen van coaching gehad. Ook van verschillende soorten coaches, fotograferen, ondernemers, etc.). Hierdoor ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van coaching en begeleiding. 

_HKO6109_zwarte_woud_Duitsland_Holly_Klein_Oonk_jacht_outdoor_fotograaf.jpg

get to know me

@wanderanddreamphotography

FRANCINEBOERPHOTOGRAPHY-HOLLY+HEICO-082.JPG
Personal Branding Fotoshoot Holly Klein Oonk - Business Fotoshoot Harderwijk - Romy Dermou
_HKO6240_zwarte_woud_Duitsland_Holly_Klein_Oonk_jacht_outdoor_fotograaf.jpg

PRINT
SHOP

to give you a little piece of Mother Nature at home

Foto's van Moeder Natuur; want het liefst loop elke dag door het bos. De zonsopkomst vastleggen, dieren portretteren of mooie close up's. Deze foto's verdwenen altijd op mijn harde schijf, maar nu heb ik er een plekje voor! Jouw huis! 

Sinds kort verkoop ik mijn foto's via werkaandemuur.nl 

Dus wil jij nou ook een stukje Moeder Natuur in huis, koop dan een van mijn foto's! 

_DSC9774.jpg

een kijkje achter de schermen

bottom of page