top of page

Frequently Ask Questions

Wat is het portfolio van Wander&Dream? 

Bekijk hier de foto's van de verschillende shoots die Wander&Dream doet. Voor meer foto's en achter de schermen beelden, check Instagram

Wat moeten we aantrekken? 

Lees mijn blog hierover voor alle info.

Wie komt ons fotograferen? 

Holly is het gezicht achter Wander&Dream Photography. Voor meer info over de fotograaf, klik hier! Mocht Holly niet kunnen door ziekte, dan wordt de shoot verplaatst of er komt een gelijkwaardige collega voor haar fotograferen. Dit wordt alleen in overleg gedaan. 

Wat is de werkwijze van Wander&Dream Photography?

Jullie nemen contact met mij op een shoot in te plannen. Als de locatie, datum en soort shoot vast staat, verstuur ik een factuur (100% van het bedrag of een gedeelte van het totaal bedrag in overleg). Bij bruiloften is het 40% van het totaal bedrag als 1e factuur, het 2e factuur wordt een maand voor de bruiloft verstuurt en is het resterende bedrag van 60% van het totaal bedrag. Dit doe ik zodat ik zeker weet dat de shoot door gaat. Ik hou hiervoor een plekje in mijn agenda en tijd vrij om jullie shoot af te werken. Deze tijd is speciaal voor jullie. 

Een paar dagen voor de shoot hebben we nog contact over het weer, kleding keuzes en dergelijks. Na de shoot krijgen jullie vaak binnen 1,5 week een sneakpeek toegestuurd. Hierna ontvangen jullie in de mail een link met code naar een website waar jullie foto's allemaal veilig op bewaard staan. Deze pagina blijft bestaan en verdwijnt niet. 

Hoe neem ik contact op? 

Je kan via Contact een berichtje sturen om je shoot te boeken. 

Hoe snel krijg je de foto's na de shoot? 

De foto's krijg je z.s.m. na een shoot, vaak binnen 2-4 weken. Voor bruiloften geldt 4-6 weken. 

Wat als het slecht weer is? 

Bij bewolkt weer en motregen gaat de shoot gewoon door, het weer maakt de foto's niet bijzonder, dat zijn jullie. Mocht het echt heel slecht weer zijn, dan overleggen we samen of jullie het tof vinden om met slecht weer op de foto te gaan of we verplaatsen de shoot. 

Mag ik de foto's doorsturen of zelf gebruiken met commerciële doeleinden? 

Nee, dit mag niet. Je mag de foto's doorsturen naar familie en vrienden, maar niet naar bedrijven of zakelijke relaties. Het is verboden om reclame te maken met de foto's voor een commercieel doeleinde. Dit mag alleen na overleg en schriftelijke toestemming. Bij het niet naleven van deze regel kan een sommatie gestuurd worden. 

HausEnzian&MPower3779.jpg
bottom of page