top of page

Eén jaar geleden...

Februari 2023 werd ik geopereerd, een routine klus. Iets waar ik al jaren last van heb en de chirurg wilde graag een andere aanpak. De operatie is zeer goed verlopen, daar had de chirurg gelijk in.


Helaas ging er wat mis tijdens de operatie, of eigenlijk nog voor het begin van de operatie. Tijdens het zetten van de ruggenprik is er zeer waarschijnlijk een zenuw geraakt en ben ik nu (een dik jaar later) nog steeds aan het revalideren hiervan. In- en ontspanning afwisselen, mijn (fysieke) activiteiten erg goed plannen en vooruit kijken. En vooral heel veel rust nemen.


Waarom ik dit deel? Omdat je tijdens een shoot of bruiloft hier wel wat van kan merken. En daar wil ik graag open over zijn.


Soms laat ik een ander voor mij lopen, zodat ik kan blijven zitten. Ik zoek tijdens een lange shoot, zoals een bruiloft, vaak even kort een stoel op.


Zoals de meeste ook al hebben gezien tijdens een shoot, heb ik een leren harnas waar twee camera's aan hangen. Iets wat onwijs praktisch is, maar dus ook nodig. Want hierdoor kan ik het gewicht van de camera's en lenzen over mijn schouders verdelen en zelfs aan mijn broekriem (heupen) verdelen.


Heb je hier vragen over, of wil je meer weten? Stuur gerust een berichtje, dan geef ik graag uitleg.

4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page