_HKO9977.jpg

Wat krijg je met een shoot? 

Bij elke shoot krijg je ALLE mooie, lieve, ontroerende, grappige en goede beelden in kleur en zwartwit (de fotograaf bepaald welke foto's en welke in kleur en/of zwartwit). Dus geen nabestellingen, geen keuzes moeten maken en geen extra kosten

Bij elke shoot geldt, ik neem alle tijd voor jullie. Of het een portret shoot, familie shoot of de fotoshoot tijdens jullie trouwdag: 

ik neem de tijd voor jullie. Soms duurt een shoot korter, soms veel langer. Ik neem de tijd voor jullie om jullie er zo mooi mogelijk op te krijgen.

Bij elke soort shoot staat een indicatie van de duur van de shoot. Soms ben ik met 30 minuten al klaar, soms ben ik dubbel zo lang bezig. Dit is geen enkel probleem. Sommige shoots duren langer of korter, bekijk de prijzen voor de verschillende opties. 

Mijn advies in afdrukservices is Profotonet. Zij leveren de kwaliteit die ik bedoel en de foto's zoals ik ze bewerkt heb. Let op: foto's op papier geven geen licht, foto's op een beeldscherm wel. De foto's kunnen dus iets donkerder uitvallen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je neemt contact met mij op met de keuze voor jullie shoot, of als je nog vragen hebt.

Misschien zoeken jullie een fotograaf voor jullie bruiloft, of wil je graag een familie shoot boeken. Stel gerust vrijblijvend al je vragen; mailen of via het contactformulier. Kom maar door!

Als we weten wat voor shoot het wordt, dan gaan we een datum prikken en stuur ik jullie het factuur en de algemene voorwaarden. Als jullie het factuur op tijd betalen, staat de shoot in mijn agenda! Let op, lees de algemene voorwaarden goed door. 

Het is fijn als jullie van te voren laten weten wat jullie ongeveer willen. Waar voor zijn de foto's, waarom nu en wat vinden jullie mooi? Dus stuur gerust de foto's zodat we goed weten wat jullie mooi vinden. 

De dag voor de shoot hebben we nog even contact i.v.m. het weer, de locatie en de kleding. 

Na betaling van de factuur krijgen jullie de foto's zo snel mogelijk, vaak binnen één week een aantal in mail en daarna via WeTransfer alle foto's in HR (hoge resolutie). Zodat jullie de foto's ook gewoon in top kwaliteit kunnen laten afdrukken bij bijv. Profotonet. Deze afdruk service is mijn favoriet! 

Probeer zo ontspannen mogelijk de shoot in te gaan: plan een 'vakantie dagje'. Ga lekker uitgebreid ontbijten of s'avonds uiteten. Zorg voor een fijne wandeling of gezellige middag. 

Ik neem alle tijd voor de shoot, of deze nu maar 30 minuten duurt, of 75 minuten duurt. 

De shoot laat ik gebeuren, dat wil zeggen: ik zal geen strak gestylede foto's maken. Ik laat jullie samen wandelen/spelen met de kids of met elkaar klieren. Soms zal ik aanwijzingen geven qua samenstelling, maar over het algemeen laat ik jullie je gang gaan en fotografeer ik daarom heen. Documentaire, heet dit. Mijn ervaring op die middag laat ik zien in mijn foto's.  

Ik vind het super fijn als jullie na afloop een review schrijven voor toekomstige klanten, je helpt niet alleen mij met een review, maar ook toekomstige klanten. 

Personal Branding Fotoshoot Holly Klein